torsdag 18. september 2008

RSS-leser

Jeg har valgt Google Leser som RSS-leser, og abonnerer nå på nyheter fra fire aviser og blogger. Lurer på om dette blir mye støy? Meldte meg ut av Biblioteknorge (postlista) fordi det rant inn innlegg som jeg aldri fikk tid - eller hadde LYST - til å lese. Jeg har sikkert gått glipp av mye faglig, men satser på at noen videresender innlegg derifra, hvis det skulle dukke opp et skikkelig gullkorn :) Tilbake til RSS - kanskje det bare er smart?

2 kommentarer:

Marit sa...

Altså - jeg har ikke opplevd mye støy med disse abonnementene! Tror faktisk jeg ikke har fått det til!! Det funka greit i starte, men så har jeg glemt å gå innom mailen - og det må jeg vel for å få nyhetene?!? Men der var det ingen ting - ja, bortsett fra 2 mailer fra deg! Får du nyheter og sånt?? Kanskje jeg må sukke om dette på bloggen min...

Lillian sa...

Ivar har svart på dette på bloggen din :) Jeg har tydeligvis ikke helt skjønt hvordan dette fungerte. Trodde det skulle renne inn nyheter på e-posten min, men dette er jo mye bedre! Greit å gå inn på leseren når man selv vil, alltid til oppdaterte nyheter.